Víztisztító cserepatronok

Főkategória >Víztisztító cserepatronok

 Mikroba eltávolító vízszűrő patron

Ez a patronunk 0,02 mikronos membránt tartalmaz.

A patron használatával

  • eltávolítjuk a víz zavarosságát okozó anyagokat
  • 99.9999 %-os hatásfokkal kiszűrjük a baktériumokat
  • 99 %-os hatásfokkal eltávolítjuk a vírusokat
  • eltávolítjuk a biológiai szervezeteket (algák, zooplanktonok,gombák)


A patron 3800 l átlagos minőségű csapvíz megtisztítására alkalmas. Egy négy tagú család egészséges ivóvíz ellátását másfél évig biztosítja. A patron kimerülését a kifolyási sebesség csökkenése jelzi.

Részletes információk

 
57 150 Ft

Az ólomeltávolító patron aktívszén tömböt tartalmaz. A segítségével javíthatjuk az ivóvíz ízét és szagát. Eltávolítja a vízben előforduló növényvédőszer és gyógyszer maradékokat. Kiszűri a nehézfémeket. (ólom,nikkel, króm, higany) Megszünteti a kellemetlen "klórszagot". Speciális adalékot tartalmaz, mely a víz bakteriológiai szennyezőit elpusztítja. Az új patron élettartama másfélszerese az ólomeltávolító patronénak, amelynek a helyében felszerelhető!

Kapacitás: 7600l.

Méret: hosszúság 33,5 cm

 
53 080 Ft
Ólommentesítő víztisztító patron

Az ólomeltávolító patron aktívszén tömböt tartalmaz. A segítségével javíthatjuk az ivóvíz ízét és szagát. Eltávolítja a vízben előforduló növényvédőszer és gyógyszer maradékokat. Kiszűri a nehézfémeket. (ólom,nikkel, króm, higany) Megszünteti a kellemetlen "klórszagot". Speciális adalékot tartalmaz, mely a víz bakteriológiai szennyezőit elpusztítja. 

Részletes információk:

 
46 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés